Shortcrust pastry/ בצק פריך מתוק

מצרכים

גר' 250 קמח

גר' 140 חמאה רכה בקוביות

גר' 100 סוכר

1 חלמון ביצה – צהוב

 

אופן ההכנה

לנפות את הקמח בקערה

להוסיף את הסוכר והחמאה

לפורר בעזרת הידיים עד לקבלת "חול" אחיד וצהוב

להוסיף את החלמון ולהמשיך ללוש. להוסיף מעט מים אם יבש מדי. ליצור כדור חלק מהבצק ולתת לו "לנוח" שעתיים

 

stephanie harari

יוצרת, חולמת, וחוקרת. משחקת עם חומרים וטכניקות, בעלת דמיון ללא גבול. מלמדת ומשתפת בכל גילוי יצירתי. ובעיקר - נהנית.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s