סדנה לבישול צרפתי לילדים- בחופש פורים

תתקיים ביום א’ 20/03/2010

בשעה 9.30-12.00, אורך הסדנה שעתיים וחצי

בתפריט, טארט תותים

נאפה ביחד את טארט התותים הצרפתי מסורתי  במילוי קרם פטיסייר. קרם פטיסייר הוא קרם קלאסי באפיה הצרפתית והוא נמצא בעוגות המוכרות: אקלר שוקולד ומיל פייל….

bon appetit !

לפרטים על מבנה הסדנא ועוד-לחץ כאן

הסדנה מתאימה לילדים בגילאי 9-12

עלות : 100 ₪ למשתתף כולל חומרים

הרשמה מראש – מספר המקומות מוגבל ל 6 משתתפים

טופס הרשמה – לחץ כן

להרשמה : סטפני הררי 052-6426654


 

stephanie harari

יוצרת, חולמת, וחוקרת. משחקת עם חומרים וטכניקות, בעלת דמיון ללא גבול. מלמדת ומשתפת בכל גילוי יצירתי. ובעיקר - נהנית.

One thought on “סדנה לבישול צרפתי לילדים- בחופש פורים

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s