Bulgur majadra . מג'דרה עם בורגול

I always loved this easy middle eastern dish. There are quite a few variations of majadra and it would be interesting to try a few . Here is a tasty and simple version a friend gave me this week.

Bulgur majadra

1 cup black lentils

4 large onions

1 cup of bulgur

3 tsp of cumin

Salt and pepper

Soak the lentils for three hours.

Cook them during half hour in three cups of water.

Remove from the gas and let it rest 10 mn.

In the mean time, soak the bulgur for half an hour.

Chop the onions and fry them until tender and brown.

Add the drained bulgur, the onions, cumin, salt and pepper to the lentils. Cook until all the water is absorbed.

מג'דרה עם בורגול

1 כוס עדשים שחורים

4 בצלים גדולים

1 כוס בורגול

3 כפיות כמון

מלח ופלפל

 

להשרות את העדשים במשך 3 שעות

לבשל במשך חצי שעה בשלוש כוסות מים

להוריד מהכיריים ולהמתין 10 דקות.

במקביל, להשרות את הבורגול למשך כחצי שעה.

לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא משחים ומתרכך.

להוסיף את הבורגול המסונן, הבצלים, הכמון, המלח והפלפל לתוך העדשים.

לבשל עד שהמים נספגים.

 

stephanie harari

יוצרת, חולמת, וחוקרת. משחקת עם חומרים וטכניקות, בעלת דמיון ללא גבול. מלמדת ומשתפת בכל גילוי יצירתי. ובעיקר - נהנית.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s